Impressum

 

Eigenaar van de website www.damoiseau-rhum.nl

Rumworld
 Willem Kloosstraat 3 7442ZN Nijverdal, Nederland
 Telefoon: 0614176553
 E-mail: info@damoiseau-rum.nl en info@rumworld.nl
Bedrijfsleider: E.Voskamp

Rhum Damoiseau Ambassador voor Nederland: Erik Voskamp
 KvK  66774810 

Disclaimer

De samenstelling van het internetaanbod gebeurt met de grootst mogelijke zorg. Damoiseau Rhum kan echter niet garant staan voor de op de website ter beschikking gestelde informatie en sluit daarom elke verantwoordelijkheid uit voor schade van welke aard dan ook die rechtstreeks of onrechtstreeks ontstaat in verband met het gebruik van deze website.

Bij links naar andere websites kan Damoiseau Rhum ook niet verantwoordelijk worden gesteld voor de inhoud van vreemde oorsprong, aangezien hiervoor uitsluitend de instanties die ze aanbieden verantwoordelijk zijn.

Copyright & Disclaimer

Alle rechten voorbehouden. Teksten, afbeeldingen, grafieken, geluiden, animaties en video’s alsook alle andere inhouden die via de website worden weergegeven, vallen onder de bescherming door het auteursrecht en andere beschermende wetsartikels. Verveelvoudiging, verandering of gebruik van de voornoemde inhouden in welke vorm dan ook is zonder voorafgaande toestemming door Damoiseau Rhum niet toegestaan.

Alle op de website getoonde merken, vooral speciale Damoiseau logo’s, patenten e.a. zijn, voor zover niet anders vermeld, juridisch beschermd en vormen een geestelijke eigendom van Damoiseau Rhum.

Verordening over onlinegeschillenbeslechting in consumentenaangelegenheden

Link volgens Art. 14 Verordening over onlinegeschillenbeslechting in consumentenaangelegenheden (VO 524/2013) op platform voor onlinegeschillenbeslechting:
 www.ec.europa.eu/consumers/odr