Assortiment

Damoiseau VO

Vol en zeer fruitig. De rijke en zachte textuur maakt het uniek. Best puur geserveerd of in cocktails. Een heerlijke rum van 42%, minimaal 12 maanden tropisch gerijpt volgens het ouillage systeem op Kentucky Bourbon vaten. 

Damoiseau VSOP

Amber van kleur met aroma's en smaken van zoete chocolade, toffee, mokka, buttercream, vijgen en geroosterde kruiden. Een heerlijke rum van 42%, minimaal 4 jaar tropisch gerijpt volgens het ouillage systeem op Kentucky Bourbon vaten. Puur geserveerd of in lekkere cocktails of in een Ti Punch.

Meer info vindt u hier 

Damoiseau XO

Amber van kleur met aroma's van droge vruchten en eiken. In de mond wordt het gekenmerkt door chocolade, boterachtige karamel en banaan flambe met een vleugje kaneel en kruiden. Een heerlijke rum van 42% , minimaal 6 jaar tropisch gerijpt volgens het  ouillage systeem op Kentucky Bourbon vaten. 

Heerlijk bij rood vlees en vis.

Meer info vindt u hier 

Damoiseau 5YO

Een prachtige rum met een elegante neus met noten, vanille en sandelhout. In de mond is het zeer evenwichtig en rond met aanhoudenende aroma's van vanille, specerijen en exotische vruchten. Een heerlijke aged rum van 42%, minimaal 5 jaar tropisch gerijpt volgens het ouillage systeem op Kentucky Bourbon vaten.  Erg donkere rum, dus uitermate geschikt voor een Dark & Guadeloupe Stormy

Meer info vindt u hier 

Damoiseau 8YO

Een geweldige aged rum met een zeer complexe neus met zoete gebrande noten, en aroma's van vanille en kaneel. Het is aangenaam zacht met aanhoudende noten van pruimen, verse suikerriet, en een subtiele zoetheid van exotische vruchten en eiken. Deze Damoiseau van 42% heeft minimaal 8 jaar tropische rijping gehad volgens het ouillage systeem op Kentucky Bourbon vaten. Zeer goede sipper.

Meer info vindt u hier 

Damoiseau 10YO

Deze uitzonderlijke rum heeft een fijne en elegante neus met de intensiteit van geroosterde koffie bonen. In de mond is het vol van smaak met accacia hints en verse sinaasappelschil. Iets dieper en als laatste onthult deze Masterpiece en prijs winnaar vanille en kaneel smaak met een zeer lang aanhoudende afdronk. Een hele mooie Rum van 10 jaar oud van 42%, tropisch gerijpt op Kentucky Bourbon vaten volgens  het ouillage systeem. Een geweldige sipper. 

Meer info vindt u hier

Damoiseau 1989

Een heerlijke vintage rum van 42% tropisch gerijpt volgens het ouillage systeem op Kentucky Bourbon vaten.

Meer info vindt u hier 

Damoiseau 1991

Een heerlijke vintage rum van 42% tropisch gerijpt volgens het ouillage systeem op Kentucky Bourbon vaten. 

Meer info vindt u hier 

Damoiseau Virgin Cane White

Eerste pressing, zeer bijzondere aromatisch met een goede balans tussen alcohol en intense smaak. Geeft een exotische parfum aan uw cocktails.

Meer info vindt u hier 

Damoiseau White 50%

Deze overproof rum is vol, stevig en goed uitgebalanceerd met typisch geconcentreerde tonen van verse suikerriet. 

Tropische rijping van 3-6 maanden, 50%. Best geserveerd in cocktails.

Meer info vindt u hier 

Elements Eight Spiced

Van St. Lucia.

Zeer uitzonderlijke kwaliteit spiced Rum zonder suiker of caramel toevoeging. 100% natuurlijk van smaak met veel heerlijke kruidnagel.

Meer info vindt u hier